Floorball

Tider

Søndage kl. 19.00 – 21.00

Se vores sociale medier

Velkommen til Ørnhøj, hvor floorball ikke bare er en sport, det er vores foretrukne måde at danse på gulvet! Så tag dine sko på, og lad os løbe ind i en verden af ​​floorball-fest og kølle-kavalkade. Her er nogle highlights fra vores egen lille sportslige hyggekrog:

  • Hurtigere end Lynet… næsten: Vores spillere bevæger sig så hurtigt, at lynet kan føle sig en smule jaloux. Hvis du blinker, kan du gå glip af en hel scoringsshow!

  • Kølle-Komik: Hvem sagde, at sport ikke kan være sjov? Vores floorball-kampe er som en live comedy-forestilling, hvor køllen er stjernen. Forbered dig på at grine, måske endda så meget, at du taber din popcorn.

  • Bolden – Vores Egen Lille Superhelt: Bolden flyver gennem hallen som en superhelt på en redningsmission. Den hopper, snurrer og udfører stunts, der får Marvel-film til at virke som en stillestående tableau.

Så træk i dine mest farverige sokker, forbered dig på et show, der er mere underholdende end en cirkusforestilling, og velkommen til Ørnhøjs floorball-fest! 🏑💫

Der spilles kampe á 10 min. og med 5 min. pause mellem hver kamp.

For medlem af motionscenter er det gratis ellers koster det 30 kr. pr. gang.

Kontaktoplysninger

Johnni Kristensen – 22 63 26 96

Forening

Motionscenteret

Alsidige træningsmuligheder og faciliteter til alle fitnessniveauer

Mere fra Motionscenteret

Badminton

Cirkel Træning

E-Sport

Floorball

Fodbold

Gang & Øvelser

Gymnastik Ung.

Håndbold

Hit Fit Dance

Jumping Fit

Krocket

Petanque

Præmiewhist

Skydning

Spinning

Ungdomsklub

Vestjyske Gym.